Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-Ciasteczkowa

Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-Ciasteczkowa
Brzoskwinia i jeżyna tarta z płatkami owsianymi-Cookie Crust może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, okruchy płatków owsianych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-ciasteczkowa, Tarta Z Jeżyn Ze Skórką Pistacjową, oraz Brzoskwinia i jeżyna Galette z cieście z wódki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 10-calową karbowaną patelnię z wyjmowanym dnem z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Wymieszaj okruchy ciastek i stopione masło w średniej misce, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie i w górę boków przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
3
Piec do wyschnięcia, około 10 minut. Całkowicie chłodna skórka. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich BananówDo 5 średnich Bananów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
1
Nektar, cukier i skrobię kukurydzianą ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
NektarNektar
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodaj połowę brzoskwiń i sok z cytryny. Za pomocą masher ziemniaczany, zacieru do grubego puree. Dusić na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gęsta, stale mieszając, około 5 minut. Całkowicie fajne. Złóż Pozostałe brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Rozłóż nadzienie równomiernie w skorupie. Ułóż jeżyny wokół górnej krawędzi tarty. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny i do 6 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Do 5 średnich BananówDo 5 średnich Bananów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn