Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-Ciasteczkowa
Brzoskwinia i jeżyna tarta z płatkami owsianymi-Cookie Crust może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, okruchy płatków owsianych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-ciasteczkowa, Tarta Z Jeżyn Ze Skórką Pistacjową, oraz Brzoskwinia i jeżyna Galette z cieście z wódki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 10-calową karbowaną patelnię z wyjmowanym dnem z nieprzywierającym sprayem.
Wymieszaj okruchy ciastek i stopione masło w średniej misce, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie i w górę boków przygotowanej patelni.
Piec do wyschnięcia, około 10 minut. Całkowicie chłodna skórka. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć szczelnie folią.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Nektar, cukier i skrobię kukurydzianą ubić na gładką masę.
Dodaj połowę brzoskwiń i sok z cytryny. Za pomocą masher ziemniaczany, zacieru do grubego puree. Dusić na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gęsta, stale mieszając, około 5 minut. Całkowicie fajne. Złóż Pozostałe brzoskwinie.
Rozłóż nadzienie równomiernie w skorupie. Ułóż jeżyny wokół górnej krawędzi tarty. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny i do 6 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.