Taro z trawą cytrynową i imbirem

Taro z trawą cytrynową i imbirem
Taro z trawą cytrynową i imbirem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz trawę cytrynową, taro, orzechy makadamia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Taro z trawą cytrynową i imbirem, Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, oraz Mleko kokosowe duszona wieprzowina z trawą cytrynową i imbirem.

Instrukcje

1
Gotuj taro w wodzie przez 1 godzinę lub do miękkości. W innym rondlu połącz pozostałe składniki na małym ogniu. Przykryć i niech strome podczas taro gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Korzeń TaroKorzeń Taro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić taro i przenieść do miski do mieszania. Przepuścić zaparzone mleko przez sito, aby usunąć cząstki stałe i dodać do miski taro. Mash taro jak ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Korzeń TaroKorzeń Taro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
SitoSito
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn