Potrzebujesz lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Więc-dobry pilaw może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 6 porcji z 201 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga Chilli, młodego szpinaku, pietruszki i brązowego ryżu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Podobne przepisy obejmują Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie, Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie, oraz Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Piniowymi (Pilaw Ryżowy Piñon).
Instrukcje
1
Na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę, marchewkę i czosnek na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj jęczmień, ryż i kaszę bulgur; smaż 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Bulgur
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Dodaj bulion, wino, szałwię i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40-45 minut lub do miękkości ziaren.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier