Tajski Czerwony Sos Curry / Kokosowy (Do Łososia)

Tajski Czerwony Sos Curry / Kokosowy (Do Łososia)
Tajski czerwony sos Curry / kokosowy (do łososia) może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 44 grosze za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z limonki, liści bazylii, mleka kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z tajskim sosem kokosowym Curry, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
#48 Wine Spectator Top 100 2018Uroczy nos, aromaty żółtych jabłek, delikatny owocowy charakter, lekko lepka, żywa i ładnie zintegrowana kwasowość, idzie dobrze, pikantne i pikantne odcienie mineralne w wykończeniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn