Tagliatelle z kasztanami, pancettą i szałwią

Tagliatelle z kasztanami, pancettą i szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tagliatelle z kasztanami, Pancetta, i szałwia spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, masło, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, Przepis na pasternak i Pancetta Tagliatelle (z parmezanem i masłem), oraz Brukselka Z Pancettanem I Kasztanami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pancetta w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowieć, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i 1 łyżkę szałwii i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać kasztany i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
CzosnekCzosnek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Makaron ugotować w 6-do 8-litrowym garnku wrzącej osolonej wody zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie spuścić makaron w durszlaku i dodać do mieszaniny pancetta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Dodać 1 szklankę zarezerwowanej wody do gotowania wraz z serem i masłem i gotować, podrzucając stale, na dużym ogniu, aż makaron jest dobrze pokryte (dodać więcej zarezerwowanej wody, jeśli to konieczne), o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Dodać sól i pieprz do smaku i podawać posypane natką pietruszki i pozostałą łyżką szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn