Tacos Z Kurczakiem
Tacos z kurczakiem przepis może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 25. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz sałatę, mieszankę przypraw Taco Bell® taco, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos z kurczaka (Tacos de Pollo), Tacos z kurczakiem (Tacos de Pollo), oraz Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos).
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż gotowane przez.
Wymieszać mieszankę przyprawową i wodę. Gotować 10 min. lub aż sos lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka 2 Łyżki. mieszanka z kurczaka w każdej skorupce taco; posypać serem. Wierzch równomiernie z sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."