minuty i czas na taco.Ryby-w dużym woreczku wymieszać sól, pieprz i mąkę. Następnie po prostu lekko wrzucić ryby ryby płaszcz lekko. Teraz w dużej patelni non stick wolę do tego, dodać olej i ogrzać na średnim ogniu. Wystarczy patelnia saute ryby, aż lekko brązowy z każdej strony. Zajmuje to tylko 2 minuty na stronę. Po zakończeniu-wystarczy wyjąć rybę i osuszyć na papierowym ręczniku.Fasola-wystarczy podgrzać w miarce w mikrofalówce. Nic więcej do tego -- ok jakiś czas tryskać trochę limonki w nim, jeśli miał trochę w lewo. nic wielkiego. Dość dużych smaków do tego dania.Tortille-zawijam tortille w folię i po prostu rozgrzewam się w piekarniku, gdy gotuję rybę. To zajmie tylko 10 minut. to wszystko. Nic wielkiego. Można je również podgrzać na grillu.Kolacja-wystarczy podać wszystkie składniki, aby każdy mógł je poskładać. Styl Taco Bar. Miska świeżej ryby, po prostu rozbite, kapusta, fasola, SOS, oliwki i salsa. Teraz, jeśli chcesz dodać trochę salsy, pomidorów na bazie można. Dla mnie nie ma mowy.Ok-Tortilla ciepła, potem -- kapusta schłodzona, potem -- fasola ciepła, potem -- ryba ciepła, potem -- SOS schłodzony, potem -- Salsa schłodzona, -- teraz -- każdy ma najlepsze taco rybne w okolicy zaufaj mi. Co roku urządzam przyjęcie z taco. Robię to, a także robię tradycyjne, a następnie kurczaka. To jest zdecydowanie żądany.Jeśli chcesz ser, wolę provolone lub Monterey jack, mdły, ale nie za to danie.Ten bar z taco jest godny, ani żadnej imprezy. Jeśli dodam fasolę do potrawy, nie dodam jako stronę. ale ładna zielona sałatka i trochę ryżu to taka łatwa rzecz do dodania. To jeden z moich tanich posiłków. z letnimi cenami owoców i tilapii tak tanio. To z łatwością karmi 6-8 i jest warte rozrywki.Pamiętaj, aby w krokach. Jest ich wiele, ale nic nie jest trudne.