T-Bones z Cebulą
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, paleolitycznego i pierwotnego dania głównego? T-Bones z Cebulą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 6,45 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 72 g białka, 51 g tłuszczu i łącznie 834 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, mielonej musztardy, miodu i cebuli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Bones & Blood, Cookie Bones i Bucket o' Bones.
Instrukcje
Umieść cebulę na środku kawałka wytrzymałej folii (około 20 cali x 18 cali).
Skropić miodem; posypać solą, musztardą, papryką i pieprzem. Zwiń folię na cebulę i szczelnie zamknij. Dopraw steki dodatkową solą i pieprzem.
Grilluj cebulę i steki pod przykryciem na średnim ogniu. Grilluj cebulę przez 10-12 minut z każdej strony lub do miękkości. Grilluj stek przez 7-10 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średni – 160°, dobrze wysmażony – 170°).
Odstaw stek na 3-5 minut.