T-Bone Fiorentina z smażonym szpinakiem i olejem da Vero
T-Bone Fiorentina z smażonym szpinakiem i olejem da Vero jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 870 kalorii, 31g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz liście szałwii, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Beer marynowany stek T-Bone, Podsmażona cebula i pieczarki, polane jajkiem sadzonym, La schiacciata fiorentina, oraz Okoń morski alla Fiorentina.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
W małej misce, wymieszać rozmaryn, szałwia, tymianek, pieprz i sól, aż dobrze wymieszać. Cały stek posmarować mieszanką przypraw.
Pędzel z czystą oliwą z oliwek.
Miejsce na grill i char dobrze. Gotować około 12 protokół z pierwszej strony, flip, i gotować około 9 protokół z drugiej strony. Jest to tradycyjnie podawane bardzo rzadko.
W międzyczasie, w 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do palenia.
Dodać czosnek i gotować do jasnobrązowego.
Dodaj szpinak i szybko wymieszać, gotowanie, aż tylko zwiędnie.
Zdjąć z ognia, dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz i odstawić. Gdy stek jest gotowy, wyjąć i odstawić 5 minut. Wyrzeźbić filet, steki i pokroić w plasterki. Stek podzielić na 4 talerze, szpinak podzielić i skropić każdy talerz olejem Da Vero.