Słoneczne paszteciki warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kukurydzę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słoneczna Sałatka Warzywna, Słoneczna Żółta Zupa Warzywna Grochowa, oraz Currywurst Sunny 's z papryką marynowaną i cebulą oraz ketchupem Curry Sunny' s dla podobnych receptur.
Do rondla z niewielką ilością włożyć paprykę, marchewkę i Kabaczek
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
wrzącej wody. Przykryć patelnię i parować przez 4 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Odcedzić, i przenieść warzywa do miski, i wrzucić je razem z zielonej cebuli, kukurydza, ser, kolendra, i sól, do smaku. Odstawić miskę na bok, aż mieszanina całkowicie ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni, za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta, rozwałkuj arkusze ciasta francuskiego do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Pokroić ciasto na 6 do 8, 3 1/2 do 4 1/2-calowych rund (za pomocą ciastek lub foremek do ciastek), w zależności od tego, czy chcesz Duże czy małe paszteciki. Używając widelca, nakłuj całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
7
Jeśli przygotowujesz 8 pasztecików, łyżka 1/8 nadzienia do boku 1 rundy ciasta, pozostawiając barierę 1/2 cala wokół krawędzi. Jeśli planujesz zrobić 6 pasztecików, podziel 1/6 nadzienia między większe ciasto.
8
Posmaruj gołą krawędź ciasta wokół nadzienia z ubitym jajkiem. Złóż drugą połowę okręgu nad nadzieniem i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić patty, za pomocą widelca dla efektu zaciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
9
Polewamy paszteciki pozostałą myjką jajeczną, układamy je na patelni wyłożonej pergaminem i pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut lub do momentu, aż paszteciki będą ładnie złocisto brązowe Na zewnątrz, jak i wewnątrz.