Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym
Słomki z serem Cheddar i czarny sezam wymagają ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 668 kalorii, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, arkusze ciasta francuskiego, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym, Słomki do sera Cheddar-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Słomki do sera cytrynowo-pieprzowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 10 x 12 cali.
Lekko ubić jajko, wodę i żądaną ilość sriracha w małej misce.
Połowę ciasta posypać serem; drugą połowę złożyć na ser, lekko naciskając. Lekko mąki ciasto, i delikatnie zwijać w 7-x 12-calowy prostokąt.
Wierzch ciasta umyć jajkiem; posypać sezamem. Chill 30 minutes.
Ciasto pokroić w poprzek na 1/2-calowe paski. Przekręć każdy pasek i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec 15 minut lub do złotego.