Słomki z parmezanem i serem ziołowym

Słomki z parmezanem i serem ziołowym
Parmezan i ziołowe słomki z serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, parmezan, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Słomki Z Parmezanem I Serem Ziołowym, Słomki Z Parmezanem, oraz Słomki Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425; umieść stojak na środku. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Białka ubić w małej misce. Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 12 x 13 cali; posmaruj białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Białka JajBiałka Jaj
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Posypać parmezanem, posiekanym świeżym tymiankiem i posiekaną świeżą natką pietruszki przez połowę prostokąta, a drugą połowę złożyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
świeży Tymianekświeży Tymianek
4
Rozwałkuj ciasto lekko (prostokąt powinien wynosić około 12 1/2 x 7 1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Posmarować pozostałym białkiem i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sól MorskaSól Morska
6
Wyłożyć ciasto na blasze i schłodzić w lodówce przez 10 minut. Przyciąć końce prostokąta, aby wyrównać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pokrój ciasto na 24 paski (7 1/2 x 1/2 cala). Przekręć paski i ułóż na blachach do pieczenia około 1 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec 10 minut lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn