Słomki z parmezanem i serem ziołowym
Parmezan i ziołowe słomki z serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, parmezan, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Słomki Z Parmezanem I Serem Ziołowym, Słomki Z Parmezanem, oraz Słomki Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425; umieść stojak na środku. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Białka ubić w małej misce. Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 12 x 13 cali; posmaruj białkiem jajka.
Posypać parmezanem, posiekanym świeżym tymiankiem i posiekaną świeżą natką pietruszki przez połowę prostokąta, a drugą połowę złożyć na wierzchu.
Rozwałkuj ciasto lekko (prostokąt powinien wynosić około 12 1/2 x 7 1/2 cala).
Posmarować pozostałym białkiem i posypać solą morską.
Wyłożyć ciasto na blasze i schłodzić w lodówce przez 10 minut. Przyciąć końce prostokąta, aby wyrównać.
Pokrój ciasto na 24 paski (7 1/2 x 1/2 cala). Przekręć paski i ułóż na blachach do pieczenia około 1 cala od siebie.
Piec 10 minut lub do złotego.