Słodowane lody waniliowe z kawałkami kruchych orzeszków ziemnych i mlecznej czekolady

Słodowane lody waniliowe z kawałkami kruchych orzeszków ziemnych i mlecznej czekolady
Ten przepis służy 2. Jeśli 2,54 zł za porcję spada twój budżet, Słodowane lody waniliowe z kawałkami kruchych orzechów arachidowych i mlecznej czekolady mogą być ogromne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1404 kalorii, 25g białka, oraz 110 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać kruche orzeszki ziemne, śmietana, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody waniliowe słodowane z kawałkami kruchej i mlecznej czekolady orzechowej, Czekolada Mleczna M & M Ice Cream, oraz Lody Czekoladowe Z Mlekiem Słodowanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób bazę
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
2
W średniej żaroodpornej misce ubij żółtka, aby je rozbić, a następnie ubijaj w słodowanym mleku w proszku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W ciężkim niereaktywnym rondlu wymieszaj śmietanę, mleko, cukier i sól i umieść patelnię na średnim ogniu. Gdy mieszanina zbliża się do nagiego gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Ostrożnie wyjąć około 1/2 szklanki gorącej mieszanki śmietany i stale ubijając jajka, dodać śmietanę do miski z żółtkami. Powtórz, dodając kolejne 1/2 szklanki gorącej śmietany do miski z żółtkami. Używając żaroodpornej gumowej szpatułki, wymieszaj śmietanę w rondlu, powoli wlewając mieszaninę jajek i śmietany z miski do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Gotuj mieszaninę ostrożnie na średnim ogniu, stale mieszając, aż do zgrubienia, okrywając tylną część szpatułki i utrzymując wyraźną ścieżkę, gdy przesuwasz palcem po szpatułce, 1 do 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Odcedź bazę przez sitko o drobnych oczkach do czystego pojemnika. Umieść pojemnik w łaźni z lodem, umyj szpatułkę i od czasu do czasu mieszaj bazę, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BazaBaza
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SzpatułkaSzpatułka
7
Wyjąć pojemnik z łaźni z wodą lodową, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BazaBaza
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Zamrozić lody
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
9
Dodaj wanilię do schłodzonej bazy i mieszaj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BazaBaza
10
Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta i umieścić pojemnik, którego użyjesz do przechowywania lodów w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
11
Dodaj czekoladę mleczną i kruche orzeszki ziemne w ostatniej chwili lub tak ubijania, lub złożyć je ręcznie po lody wychodzi z maszyny. Ciesz się od razu lub, aby uzyskać mocniejsze lody, przenieś do pojemnika i zamrozić na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
LodyLody
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
12
Przedruk za zgodą Sweet Cream & sugar Cones: 90 przepisów na tworzenie własnych lodów i mrożonych smakołyków z Bi-Rite Creamery przez Kris Hoogerhyde, Anne Walker i Dabney Gough, copyright © 201
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyszki CukroweSzyszki Cukrowe
LodyLody
KremKrem
13
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.KRIS HOOGERHYDE i ANNE WALKER otworzyli uznaną Kremownię Bi-Rite w 200
14
Weteran branży spożywczej, Kris znalazł jej powołanie jako piekarz pracujący z Anne w restauracji 42 Degrees w San Francisco. Kariera Anne obejmuje ponad dwie dekady jako cukiernik w jednych z najlepszych restauracji w San Francisco, w tym Cypress Club, Stanford Court Hotel i Slow Club. DABNEY GOUGH jest absolwentem California Culinary Academy i współtwórcą Fine Cooking.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn