Słodkie ziemniaki i jabłka Au Gratin

Słodkie ziemniaki i jabłka Au Gratin
Słodkie ziemniaki i jabłka Au Gratin wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 182 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną gałkę muszkatołową, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ziemniaki i jabłka zapiekane z serem Skellig Cheddar, Słodkie Ziemniaki Au Gratin, oraz Słodkie Ziemniaki Au Gratin.

Instrukcje

1
Umieść jabłka w dużej misce; posyp sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj słodkie ziemniaki, syrop, masło, sól i pieprz; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
3
Przenieś do 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub do miękkości jabłek, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, olej, cynamon, gałkę muszkatołową i ocet; posyp mieszanką ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec 10-15 minut dłużej lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn