Słodkie placki z kukurydzy, pora i bazylii
Słodka kukurydza, Por i bazyliowe ciastka krabowe to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, majonez, trybula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout, oraz Zupa kukurydziana Reitzera z ciastkami krabowymi Shiitake.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, por i cebulę i gotuj 2 minuty.
Przełożyć do miski; odstawić do ostygnięcia.
Jajka, zioła i majonez wymieszać z warzywami. Wymieszać z solą, pieprzem i 1/2 szklanki panko. Złóż mięso krabowe na warzywa; uformuj mieszankę na 8 ciast.
Umieść pozostałe 1 szklankę panko w płytkiej misce; placki krabowe w panko na pokrycie.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Smażone ciastka krabowe, partiami, 1 do 2 minut lub do złotego koloru z jednej strony. Obróć ciastka krabowe, i gotować 3 do 5 minut lub aż gotowane przez.
Podawać z szampanem-Citrus Beurre Blanc.