Słodkie Jabłko Fontina Panini

Słodkie Jabłko Fontina Panini
Słodkie jabłko Fontina Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, chleb broiche, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kiełbasa z kurczaka, masło jabłkowe i Fontina Panini z karmelizowaną czerwoną cebulą, Prosciutto, Fontina i figi Panini, oraz Karczoch I Fontina Panini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: płytkie naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce wymieszać jabłka, 2 łyżki miodu, kardamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułóż mieszankę jabłek w lekko nakładających się rzędach na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W średnim rondlu, połączyć Limoncello, cukier, 1/2 szklanki wody, pozostałość1 / 4 szklanki miodu i rozmarynu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Zdjąć z ognia i pozostawić niech strome przez co najmniej 10 minut. Odcedzić, zastrzegając rozmaryn i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
8
Umyj wnętrze każdego kawałka brioche syropem Limoncello. Następnie warstwa fontina i ćwierć mieszaniny jabłek. Zamknąć kanapki i umieścić w ubitych jaj. Namoczyć obie strony każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
BriocheBrioche
Ser FontinaSer Fontina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
9
Umieść kanapki na stojaku z drutu ustawionego na blasze do pieczenia, aby odsączyć nadmiar jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Rozgrzej nasmarowaną patelnię lub prasę panini. Gotować kanapki, aż równomiernie rumiane z każdej strony. Pokrój na pół i podawaj z pozostałym syropem Limoncello na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dekoruj posypką cukru Turbinado, skórką z cytryny i reserved gałązkami rozmarynu. Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn