Słodki i pikantny kurczak z grilla
Przepis Słodki i pikantny kurczak z grilla jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 55. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, miód, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka ze słodkich ziemniaków i kalafiora z kurczakiem z grilla i makaronem koperkowo-ogórkowym, BBQ Cheddar Chicken, oraz Najlepsza marynata do kurczaka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka.
Kurczak z grilla 35-40 min. lub do czasu zakończenia (165F), obracając od czasu do czasu i szczotkując mieszanką sosu barbecue przez ostatnie 10 min.