Słodki Farsz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiego farszu. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 64 centów za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz brązowy cukier, rozmaryn, chleb z rodzynkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Farsz ze słodkich ziemniaków i żurawiny + Słodkie Słoneczko, Farsz Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Farsz na słodko i słono dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Cebulę ugotować na maśle lub margarynie na małym ogniu do miękkości.
Dodaj żurawinę, brązowy cukier, rozmaryn i szałwię, sok pomarańczowy, sól i pieprz do smaku.
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
Jeśli farsz do pieczenia osobno, łyżkę do maślanej 3 lub 4-ćwiartkowej zapiekanki, skropić bulionem, kropką z masłem.
Piec przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 30 minut.