Szynka z ananasem
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Szynka z ananasem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 389 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego cukru, szynka, butelka napoju gazowanego cytrynowo-limonkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C).
Na patelni ułożyć szynkę. Ocena Skórki szynki z wzorem diamentu. Wciśnij goździek do środka każdego diamentu.
Odcedzić sok z pierścieni ananasa do średniej miski i wymieszać z brązowym cukrem i sodą cytrynowo-limonkową. Zalać szynkę tą mieszanką. Ułóż pierścienie ananasa na zewnątrz szynki.
Umieść wisienkę maraschino na środku każdego pierścienia ananasowego i zabezpiecz wykałaczką.
Piec bez przykrycia przez 4 do 5 godzin, często fastrygując sokami, aż temperatura wewnętrzna szynki wyniesie 160 stopni F (72 stopnie C). Upewnij się, że termometr do mięsa nie dotyka kości.
Usuń wykałaczki przed podaniem.