Szynka natarta przyprawami

Szynka natarta przyprawami
Szynka w przyprawach to bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla FODMAP marynata. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 388 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 54 centy za porcję. Udaj się do sklepu i kup pół-bezkostną szynkę, brązowy cukier, goździki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 54% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Łososia z grilla z cytryną w przyprawach , Pałki z kurczaka w przyprawach z kminem i papryką oraz Steki w przyprawach z papryką i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową .

Instrukcje

1
Połóż szynkę na ruszcie w płytkiej brytfannie. Natnij powierzchnię szynki, tworząc romboidalne kształty o głębokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Wymieszaj musztardę, brązowy cukier, imbir i cynamon; natrzyj powierzchnię szynki. Włóż goździk w każdy romb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 1-1/2 godziny. Przykryć i piec przez 1-3/4 do 2 godzin dłużej lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 140°. Przykryć luźno folią, jeśli szynka zbyt szybko się zrumieni. Wyrzucić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Odczekać 10 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia11
Magazyn