Szynka i Cheddar Stromboli

Szynka i Cheddar Stromboli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i Cheddar Stromboli. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś drożdże, nasiona sezamu, trochę jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko w proszku można śledzić to danie główne z Owocowe Koktajle Mleczne jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać drożdże na ciepłej wodzie i niech dowód aż bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
2
Mąkę, sól i mleko w proszku wymieszać w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę drożdży i oliwę z oliwek i mieszać, aż ciasto się połączy, następnie umieścić mieszaninę pod hakiem ciasta i zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Włóż ciasto do miski pokrytej oliwą z oliwek i odwróć je, aby pokryć. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.Ciasto rozwałkować i na obsypanej mąką powierzchni, rozwałkować na owal ok. 10 x
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ułóż szynkę i ser na pół ciasta, pozostawiając granicę 1 cala. Złożyć ciasto nad nadzieniem i nacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Przenieść do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Za pomocą żyletki wykonaj 3 lub 4 nacięcia na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Niech powstanie na kolejną godzinę.Przed pieczeniem posmaruj jajkiem i posyp sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Piec w temperaturze 350 stopni F. przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić przez około 10 minut, a następnie pokroić na 8 plastrów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn