Szynka glazurowana z sosem jeżyn

Szynka glazurowana z sosem jeżyn
Szynka glazurowana z sosem jeżyn to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jabłecznik, musztarda dijon, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, Placek Jeżyn Glazurowany, oraz Szynka Glazurowana Z Rumem Jeżynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Aby przygotować szynkę, połącz 2 łyżki musztardy, cukier, 2/3 szklanki dżemu i pieprz w małej misce; rozłóż połowę mieszanki dżemu na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieść szynkę na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; włóż termometr do najgrubszej części szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Piec w temperaturze 350 przez 2 1/2 godziny lub aż termometr zarejestruje 160, fastrygując pozostałą mieszaniną dżemu od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Aby przygotować sos, połączyć cydr i wino w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać 1 szklankę dżemu i 1 łyżkę musztardy. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż dżem rozpuści się, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Podawać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia17
Magazyn