Szynka Bochenek I
Szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 442 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, mielony pieprz, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 329 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połącz szynkę, wieprzowinę, jajka, bułkę tartą, odparowane mleko, sól i zmielony czarny pieprz.
Wszystko dobrze wymieszać i uformować w bochenek.
Umieść Bochenek w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 90 minut.
Podczas pieczenia bochenka połącz brązowy cukier, musztardę w proszku i ocet.
Dobrze wymieszać i zalać Bochenek w ostatnich 15 minutach pieczenia.