Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwek, meksykańskiego sera, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika na najniższym poziomie. Jeśli masz kamień do pizzy, umieść go w piekarniku na stojaku. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozgrzać olej w małym rondlu i gotować grzyby i zielony pieprz na średnim ogniu, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Pokrój skórki na kawałki wielkości biszkoptów za pomocą krajalnicy do ciastek. Rozłóż warzywa równomiernie na skorupach. Rezerwa 1 filiżankę salsy i łyżka pozostała Salsa równomiernie na pizzy. Jeśli nie masz kamienia do pizzy, umieść pizzę na blasze do pieczenia. Nie będą tak ostre, jak byłyby, gdybyś umieścił je bezpośrednio na stojaku, ale jest to o wiele mniej brudne.
Piec pizze przez 10-12 minut, następnie posypać serem.
Piec przez 7 minut więcej.
Podawać plastry pizzy z reserved salsa, oliwki, gotowana szynka, rozdrobniona sałata, i śmietana.