Szybkowar Czarna Fasola

Szybkowar Czarna Fasola
Szybkowar czarna fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, fasoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Szybkowar Czarna Fasola, Czarna fasola w szybkowarze, oraz Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, czarną fasolę, cebulę, kolendrę, oliwę z oliwek i sól razem w szybkowarze; przykryj i zamknij pokrywką. Gotować na wysokiej zgodnie z instrukcją producenta, około 40 minut. Pozwól, aby steam całkowicie się uwolnił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
2
Zdjąć pokrywkę i wymieszać ocet balsamiczny z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
FasolaFasola

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn