Szybkie i łatwe batony czekoladowe
Szybkie i łatwe batony czekoladowe wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, wodę, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quick & Easy Chocolate Chip Cherry Pie, Szybkie I Łatwe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Batoniki Z Dyni Easy Chocolate Chip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x9 cala patelni.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, brązowy cukier i mąkę.
Dodać roztopione masło, syrop kukurydziany, jajko, wodę i wanilię; wymieszać do dobrze wymieszanego. Wymieszać w czekoladzie chipsy i orzechy.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor. Fajne i pokrojone w kratki.