Szybkie Ciastka Z Boczkiem-Cheddar
Szybkie ciastka z boczkiem i cheddarem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. 408 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę w proszku, jajko, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 48% to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto z kurczakiem i boczkiem z Bekonowymi herbatnikami Cheddar, Herbatniki Z Boczkiem Cheddar, oraz Herbatniki Cheddar-boczek podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W dużej misce dodać mąkę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę soli, paprykę i cebulę w proszku.
Wymieszać, a następnie zrobić dobrze w środku miski i dodać mleko, masło, boczek i ser.
Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Ciasto będzie mokre i lepkie. Używając miarki 1/4 szklanki lub miarki do lodów, podziel ciasto na blachę do pieczenia, pozostawiając około cala wokół każdego herbatnika.
W małej misce ubijaj jajko odrobiną wody, a następnie szczotkuj tę mieszaninę na wierzchu każdego biszkoptu.
Piec w piekarniku, aż ciastka są złoty brąz i wykałaczka włożona w środku jednego wychodzi czyste, 20 do 22 minut.