Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar

Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar
Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i cheddarem z Wisconsin mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cabernet sauvignon, musztardę dijon, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar, Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule, oraz Cabernet-hamburgery balsamiczne z Podsmażonymi grzybami i cebulą dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn