Szybka Fasolka Zapiekana

Szybka Fasolka Zapiekana
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, szybka fasolka po bretońsku może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 16 g białka i 18 g tłuszczu. Za 1,38 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Mieszanka musztardy, cebuli, brązowego cukru i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także szybką klasyczną fasolkę po bretońsku, najlepszą fasolkę po bretońsku wszechczasów {koszerną i szybką!} oraz prostą i szybką fasolkę po bretońsku.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż boczek i cebulę, aż boczek będzie chrupiący, a cebula miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odprowadzić krople.
3
Dodaj wszystkie pozostałe składniki; gotować 10 minut.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn