Szpinak z pieczarkami
Szpinak z grzybami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.6 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Krążek serowy Dilly z dipem szpinakowym, Gorący Dip szpinakowy z pieczarkami, oraz Szpinak z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i grzyby; gotować około 3 minut, ciągle mieszając, aż grzyby będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać ze szpinakiem, solą i koprem. Gotować od 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak będzie gorący i zwiędnie.