Szpinak z pieczarkami

Szpinak z pieczarkami
Szpinak z grzybami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.6 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Krążek serowy Dilly z dipem szpinakowym, Gorący Dip szpinakowy z pieczarkami, oraz Szpinak z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać czosnek i grzyby; gotować około 3 minut, ciągle mieszając, aż grzyby będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
3
Wymieszać ze szpinakiem, solą i koprem. Gotować od 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak będzie gorący i zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
SzpinakSzpinak
SólSól
4
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn