Szpinak i Karczoch faszerowane pieczarki Portabello z sałatką z pomidorów i chleba

Szpinak i Karczoch faszerowane pieczarki Portabello z sałatką z pomidorów i chleba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj nadziewanych szpinakiem i karczochami grzybów Portabello z pomidorem i sałatką chlebową. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 32G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czapki z grzybami portabello, liście bazylii, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Faszerowane Grzyby Portabello, Pieczarki Portabello Faszerowane Krewetkami, oraz Serowe Nadziewane Grzyby Portabello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciekawostka: Panzanella, Nieświeża sałatka chlebowa, wymaga namoczenia i wyciśnięcia chleba przed złożeniem sałatki. Jeśli zrobisz to ze świeżym chrupiącym chlebem lub chleb jest nieco staleed, ale nie utwardzony, sok z pomidorów powinien wystarczyć, aby zmiękczyć chrupiące krawędzie chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości i piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Za pomocą wilgotnego ręcznika, szczotka grzyb Czapki do czyszczenia. Za pomocą pędzla do ciasta, płaszcz czapki z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i grill z pokrywką do dołu lub pieczeń około 5 do 6 minut, obracając raz, do miękkości, ale nadal twarde w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Szpinak wykręcić czystym ręcznikiem kuchennym. Szpinak oddzielić palcami i połączyć z karczochami, serem ricotta, żółtkiem, startym czosnkiem, solą i pieprzem, do smaku i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Zdjąć czapki grzybowe z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Aby kontrolować porcję nadzienia, podziel farsz na 4 części, a następnie po prostu podziel każdą z nich równomiernie między 2 kapturki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
7
Posypać czapki z Parmigiano i gotować 5 do 6 minut więcej w nagrzanym piekarniku, aby ustawić nadzienie i lekko brązowe blaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Nie sadzaj pomidorów. Posiekać i umieścić w salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj bazylii, chleb, cebula, 1/4 szklanki EVOO, dużo soli i pieprzu i wrzucić rękami, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
10
Podawać 2 kaps ze stosem sałatki obok, w razie potrzeby, na osobę.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn