Szpinak Fettuccine Primavera
Szpinak Fettuccine Primavera wymaga około 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, sól, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Podobne przepisy to Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, oraz Fettuccine Primavera.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia makaronu. Sól wody dodać makaron i gotować do al dente, o 7 do 8 protokół. Użyj obieraczki do warzyw, aby zrobić wstążki z marchwi i cukinii. Trzymaj warzywa płasko na blacie i uruchom obieraczkę na długość warzyw. Wrzuć marchewkę i cukinię do wody z makaronu na ostatnie 4 minuty gotowania.
Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem.
Podsmażyć szalotkę i czosnek 3 do 4 minut, następnie dodać groszek i podgrzać, 2 minuty, wymieszać z winem, zmniejszyć na pół minuty i wymieszać w magazynie. Wysuszony makaron i warzywa wymieszać z sosem, doprawić solą i pieprzem, połączyć z serem i natką pietruszki.