Szkoła fish Cake Pops

Szkoła fish Cake Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Szkoła ciasto rybne Pops spróbować. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 54 i kosztuje $1.44 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, blok pianki z tworzywa sztucznego, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szkoła ryb sorbetowych, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Szkoła ryb-prezentowana w Technicolor™ przez-smaczne danie-- dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Linia 2 arkusze ciastek z woskowanym papierem. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na kulki 1 1/4 cala; umieść na 1 arkuszu ciastek. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
W 3 oddzielnych miseczkach, wymieszać każdy kolor stopionego cukierka i 1 łyżka skracania do gładkiej. Łyżka 1/4 filiżanki każdego koloru cukierków w oddzielnej plastikowej torbie do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odciąć mały róg torby; wycisnąć torbę do rur rybnych płetw na przygotowanym arkuszu ciastek. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Wyjąć z lodówki 1 na raz. Dip Cake ball w roztopione cukierki na pokrycie; dotknij nadmiar. Pokryć cukrem szlifierskim. Natychmiast Dołącz płetwy cukierków, płatki do ust i konfetti do oczu. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia2
Magazyn