Szaszłyki z miecznika z pesto Kolendro-miętowym

Szaszłyki z miecznika z pesto Kolendro-miętowym
Szaszłyki z miecznika z pesto kolendra-mięta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,27 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Low Carb grillowane szaszłyki z miecznika z pesto Mayo, Grillowana miecznik z olejkiem Cilantro Mint, oraz Stek Fajita szaszłyki z pesto kolendry.

Instrukcje

1
Aby przygotować pesto, połączyć pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Odstawić na 30 minut.
3
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Aby przygotować szaszłyki, połącz skórkę limonki i kolejne 5 składników (przez 2 ząbki czosnku) w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Dodaj rybę do worka; uszczelnij. Marynować w lodówce przez 30 minut, obracając worek raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę. Nawlecz ryby i pomidory na przemian na każdy z 8 (8-calowych) szaszłyków; posyp równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 6 minut lub do pożądanego stopnia przydatności, obracając co 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn