Szaszłyki chwały
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz boczek, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Old Glory Cupcakes, Old Glory Deser, oraz Muffinki Morning Glory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Zanurz 30 drewnianych szaszłyków w wodzie przez 1 godzinę. Zrobić marynatę, łącząc sos teriyaki, czosnek, imbir, cukier, płatki czerwonej papryki, sok z cytryny, sól i zieloną cebulę. Wymieszać i odstawić.
Ułóż kawałek ananasa na krewetce, a następnie zawiń całość w pół plasterka bekonu. Nawlecz szaszłyk przez całą rzecz, aby zakotwiczyć wszystko razem. Powtórz z resztą krewetek, ananasa i bekonu.
Posmaruj wszystkie szaszłyki marynatą, a następnie piecz je przez 10 do 12 minut.
Wyjmij je z piekarnika i ponownie szczotkuj, a następnie zwróć je na 7 do 8 minut, lub aż boczek skwierczy i krewetki są gotowane.Ułożyć je na półmisku i posypać pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej!(Uwaga: Złóż szaszłyki tuż przed włożeniem ich do piekarnika, ponieważ nie robią dobrze zmontowane z wyprzedzeniem.)