Szaszłyki arbuzowo-pomidorowe
Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 160 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, drewniane szaszłyki średniej długości, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyki z pomidorów, arbuzów i bazylii, Szaszłyki arbuzowe z Fetanem i rukolą, oraz Szaszłyki Z Arbuza I Manouri Z Estragonem I Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla każdego szaszłyku zacznij od 1 połowy pomidora, dodaj 1 liść bazylii i 1 kostkę arbuza.
Skropić odrobiną octu balsamicznego i oliwy z oliwek; posypać solą morską.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.