Szarlotka Z Serem Cheddar
Szarlotka Cheddar Cheese Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 397 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Szarlotka z serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z serem.
Połącz wodę z octem i stopniowo mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C.)
Rzuć jedną piłkę, aby zmieścić 9-calowy talerz pie.
Umieść dno skorupy w talerzu ciasta.
Rozwałkować wierzchnią skórkę i odstawić na bok.
W dużej misce wrzuć jabłka do soku z cytryny, aby zapobiec przebarwieniom.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar soku. Wymieszać z cukrem i cynamonem. Ułóż rzędy nakładających się plasterków jabłek, zaczynając od zewnętrznej krawędzi. Kropka z masłem. Przykryć wierzchnią skórką z ciasta. Uszczelnij i zagniataj krawędzie widelcem, a następnie Przytnij nadmiar ciasta.
Wytnij kilka cięć w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec na blasze w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez około 30 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika, lekko posmarować roztrzepanym jajkiem i obficie posypać cukrem.
Piec 5 do 10 minut więcej, aż cukier tworzy chrupiącą glazurę.