Szarlotka Z Mąki Kukurydzianej Streusel
Przepis Cornmeal Streusel Szarlotka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, mieloną gałkę muszkatołową, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ciasto żurawinowo-pomarańczowe z polewą kukurydzianą Streusel, Ciasto kawowe z jabłkami Streusel (polewa orzechowa Streusel), oraz Babeczki Kukurydziane Cytrynowo-Jagodowe Z Polewą Streusel I Lemo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce; wymieszać z serem. Delikatnie przerabiaj na maśle opuszkami palców, aż mieszanina utworzy duże okruchy. Przykryć i schłodzić 30 minut.
W międzyczasie Usuń zamrożone ciasto z aluminiowej płyty do pieczenia i umieść w niezgrubionej 10-calowej płycie do pieczenia głębokiego.
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut.
Posypać mąki kukurydzianej streusel na ciasto, mounding lekko w centrum.
Piec, odkryte, 20 do 25 więcej minut lub do rumiane i bąbelkami. Schłodzić w cieście na stelażu z drutu co najmniej 30 minut przed podaniem.