Szarlotka Rustykalna
Przepis rustykalny szarlotka jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 361 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką jabłka, cukier, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni. Poklepać lub przetoczyć w 12-calowe koło.
Umieść piecrust na 12-calowej patelni do pizzy wyłożonej folią aluminiową.
Skórkę posmarować połową białka.
Połączyć 3/4 szklanki cukru, skrobia kukurydziana, i cynamon w średniej misce.
Dodać jabłka, i wrzucić do herbu; łyżka do środka przygotowanego piecrust, pozostawiając 2-calowy granicy. Fold piecrust granicy w górę i nad jabłkami, plisowanie jak iść, pozostawiając otwór o 8 cali szerokości w centrum.
Skórkę posmarować pozostałym białkiem; posypać 1 łyżeczką cukru.
Piec w 425 na Dolnym stojaku piekarnika przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i skórka będzie złota. Schłodzić 15 minut przed podaniem.
Mini rustykalne szarlotki: rozwiń 2 kawałki na mącznej powierzchni; zwiń każdy w 14-calowe koło.
Wytnij 3 (6 1/2 cala) okręgi z każdego kawałka, zmieniając resztki w razie potrzeby.
Posmarować połową białka zgodnie z zaleceniami. Przygotuj mieszankę jabłek zgodnie z zaleceniami w Kroku 2; łyżka około 2/3 szklanki mieszanki jabłek do środka każdego okręgu, pozostawiając granicę 1 1/2 cala. Fold granicy i nad jabłkami, plisowanie jak iść, pozostawiając otwór o 2 cale szerokości w centrum.
Kawałki pędzla posmarować pozostałym białkiem jajka; posypać równomiernie 1 łyżeczką cukru. Postępuj zgodnie z przepisem. Składniki na 6 porcji. Przygotowanie: 30 min.,
Piec: 25 min., Fajne: 15 min.