Szarlotka na patyku z sosem karmelowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę, wodę seltzer, drewniane patyczki pop i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, 5-składnikowy karmelowy podwójny czekoladowy urodzinowy tort lodowy na patyku, oraz SOS Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 12 drewnianych patyczków pop
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2
W głębokiej frytkownicy lub garnku z ciężkim dnem podgrzej tyle oleju rzepakowego, aby dotarł do połowy boków garnka, do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W średniej wielkości, ciężkie dno rondel na średnim ogniu, dodać karmelki, chipsy toffi, mleko i wanilia. Gotować, często mieszając gumową szpatułką, aż do dobrze wbudowanego, stopionego i gładkiego, około 8 do 10 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Toffi
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
W średniej misce ubij razem jajka, seltzer, 1 1/2 szklanki mąki i śmietanę z kamienia nazębnego. Jabłka pokroić na drewniane patyczki. Jabłka, najpierw w 1/2 szklanki mąki, a następnie do ciasta. Smażyć jabłka, partiami, w głębokiej frytce, aż będą chrupiące, około 2 do 3 minut z każdej strony.