Syrop truskawkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 86 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz syrop kukurydziany, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Syrop Truskawkowy, Syrop Truskawkowy, oraz Syrop Truskawkowy Miodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Truskawki, wodę, cukier, syrop kukurydziany i sól zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować bez przykrycia 10 minut, od czasu do czasu mieszając i dostosowując ciepło, aby zapobiec zagotowaniu się mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Syrop Kukurydziany
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj sok z cytryny. Szczep, naciskając na ciała stałe. Przykryć i schłodzić syrop. Czy z wyprzedzeniem można dokonać 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.