Suwaki wołowe nadziewane orzechami włoskimi i gorgonzolą
Suwaki wołowe nadziewane orzechami włoskimi i gorgonzolą mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 60 centów za porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szalotkę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto, oraz Burgery wołowe Nadziewane gorgonzolą z Podsmażonymi grzybami i karmelizowaną marmoladą z czerwonej cebuli.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu i saute boczek aż tylko gotowane, ale nie chrupiące.
Dodać szalotki i gotować do przezroczystego.
Dodaj grzyby i kontynuuj gotowanie, aż woda odparuje, około 5 minut.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić.
Dodaj sól, pieprz, sos Worcestershire i jajko do mieszaniny.
Dodaj wołowinę i delikatnie wymieszaj ręcznie, aż wszystkie składniki zostaną włączone, bez nadmiernego mieszania.
Podzielić mieszaninę na 16 równych porcji. Formować w grube paszteciki, o grubości 1-1/2 cale i średnicy 2-1 / 2 cale, chowając kawałek sera i 2 połówki orzecha włoskiego w środku każdego patty.
Placki grillowe na średnim ogniu, aż do ugotowania do preferowanej doneness.
Podawać w małych rolkach obiadowych lub między plastrami bagietki z pożądanymi przyprawami.