Suwaki Na Ciasto Krabowe
Crab Cake Sliders to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 305 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, jajko, grudkowe mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki Na Ciasto Krabowe, Suwaki do ciast krabowych z bazylią Aioli, oraz Suwaki z ciasta krabowego z pikantnym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciastka krabowe: rozerwać 3 bułki na małe kawałki, aby uzyskać około 3/4 szklanki; umieścić w średniej misce.
Ubić 2 łyżki majonezu, roztopione masło, jajko, Old Bay, sos Worcestershire, musztarda i 1/4 łyżeczki soli w innej misce.
Dodać mieszaninę majonezu do kawałków bułki i wymieszać, aby połączyć; odstawić 10 minut, a następnie delikatnie złożyć Krab.
Blachę do pieczenia posmarować masłem. Szczelnie zapakować mieszaninę kraba w 15 małych placków i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż boczek na obramowanej blasze do pieczenia w jednej warstwie i piecz do złotego i lekko chrupiącego, około 20 minut.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, zastrzegając 1 łyżkę kapieli. Każdy kawałek boczku podzielić na trzy części; odstawić.
Pozostałą 1/2 szklanki majonezu, skórkę z cytryny i zarezerwowane kapiele z boczku połączyć w misce; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej brojlery. Ułóż pozostałe 15 bułki cut-side up na blasze do pieczenia; pędzel z masłem i dusić na złoty kolor.
Przenieść placki krabowe do brojlerów i gotować, obracając patelnię w razie potrzeby, aż złoty i rozgrzane przez, o 6 protokół.
Pokrojone boki bułek rozłożyć majonezem cytrynowym.
Posypać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulą.
Podawać ciasta krabowe na bułkach z pomidorami, sałatą i boczkiem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.