Suszone pomidory i Pesto Torta
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 20. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, gałązki bazylii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Czosnek drobno posiekać w procesorze.
Dodaj bazylii, 1/4 szklanki orzechów piniowych, olej i sok z cytryny. Proces aż do dobrze wymieszane.
Dodaj 1/3 szklanki twarogu i 1/4 szklanki parmezanu. Korzystając z WŁĄCZANIA/WYŁĄCZANIA, przetwarzaj tylko do mieszania.
Przenieść pesto do średniej miski.
Grubo posiekać pomidory w procesorze.
Dodaj koncentrat pomidorowy i przetworzyć, aż mieszanina będzie prawie gładka.
Dodać 1/3 szklanki twarogu i dobrze zmiksować.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 2 filiżanki twarogu i masła w dużej misce, aż puszyste. Doprawić solą i pieprzem.
Spray 6-cup suflet danie z nonstick spray. Linia z plastikową folią, rozciągająca się z tworzywa sztucznego na boki.
Rozprowadzić 3/4 szklanki masy serowo-maślanej równomiernie na dnie przygotowanego naczynia. Wierzch z połową mieszanki pomidorowej, następnie 1/2 szklanki śmietany serowo-masłowej, następnie połowę mieszanki pesto. Powtórz nakładanie warstw z 1/2 szklanki śmietany serowo-maślanej mieszanki, pozostałą mieszaniną pomidorową, 1/2 szklanki śmietany serowo-maślanej mieszanki i pozostałym pesto. Na wierzchu pozostałą masę serowo-masłową. Przykryć i schłodzić przez noc. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Odwróć tortę na talerz. Odklej plastik.
Dekoruj gałązkami bazylii i prażonymi orzeszkami pinii.
Podawać z plastrami bagietki.