Surówka Warzywna

Surówka Warzywna
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Warzywna Coleslaw może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 350 kalorii, 2G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, marchewkę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Surówka Warzywna, Wiosenna Surówka Warzywna, oraz Surówka Z Warzyw Rozdrobnionych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dopasuj Robot kuchenny z najgrubszym ostrzem do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Pokrój kapustę na małe kliny i umieść poziomo w rurze podającej. Proces w partiach. Następnie zamontuj Robot kuchenny za pomocą ostrza kratki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Marchew przeciąć na pół i umieścić w rurze paszowej, aby leżały na bokach. Przetwarzać partiami i wymieszać w misce z tartą kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W średniej misce wymieszać majonez, musztardę, cukier, ocet, nasiona selera, sól selera, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sól SelerowaSól Selerowa
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać wystarczająco dużo dressingu na starte warzywa, aby je zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn