Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem
Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, koziego sera, dymki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wiosenny Dip warzywny i kozi ser, Wiosenny makaron warzywny z kozim serem, oraz Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem.
Instrukcje
Marchew ogolić na wstążki z obieraczką do warzyw, aby zmierzyć 2 filiżanki.
Marchew i cebulę połączyć w dużej misce.
Rzodkiewki i ziele rzodkiewki dokładnie umyć; odcedzić i osuszyć.
Rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki do równej 1 3/4 szklanki; cienko pokroić rzodkiewki zieleni do równej 1 szklanki.
Dodać rzodkiewki, zieleninę rzodkiewki, bazylia, i dalej 4 składniki (przez pieprz) do mieszaniny marchewki; wrzucić delikatnie do herbu.
Ułóż kozi ser na półmisku; wierzch z sałatką.