Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać Sunny ' s Highball Tiramisu spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka whisky, ekstrakt z wanilii, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 26%. Spróbuj Currywurst Sunny 's z papryką marynowaną i cebulą oraz ketchupem Curry Sunny' s, Słoneczna Letnia sałatka "owocowa" ze słonecznym sosem cytrusowym, oraz Sunny 's Grillowane krewetki z sosem BBQ Sunny' s 1-2-3 dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 6 szklanek highball
2
W średniej misce wymieszać espresso w proszku, wodę i whiskey, aż granulki się rozpuszczą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Whiskey
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W średniej misce lekko zmiksuj ser mascarpone z ekstraktem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W osobnej misce ubijamy śmietanę, powoli dodając cukier. Ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty, gdy trzepaczka zostanie podniesiona z bitej śmietany. Składamy mascarpone do masy z bitą śmietaną i odstawiamy.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Aby zmontować, ułóż 6 szklanek na powierzchni roboczej i zbuduj każdą szklankę indywidualnie. Namoczyć kilka ladyfingers w mieszaninie espresso przez kilka sekund, a następnie ułożyć je pionowo w szklance, wykładając boki. Powtarzaj, aż Obwód szklanki zostanie pokryty nasączonymi ladyfingers. Bitą śmietanę wymieszać lub ubić na wierzchu, następnie posypać warstwą wiórków czekoladowych. Top cienką warstwą nasączonych i rozdrobnionych ladyfingers, następnie równą miarką bitej śmietany i ponownie posypać wiórkami czekoladowymi. Powtórzyć z pozostałymi 5 szklankami i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc przed podaniem.