Summer Veggie Rice Bowl

Summer Veggie Rice Bowl
Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli $1.98 za porcję spada w budżecie, Lato Veggie Rice Bowl może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Veggie Rice Bowl, Bean & Veggie Rice Bowl, oraz Miska ryżu z warzywnymi kwiatami i Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 9 składników w dużej misce, i wrzucić, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzej średnią patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cukinię; smażyć 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
5
Dodać cukinię i pozostałe 2 łyżki oleju do mieszanki ryżu; wrzucić. Top z ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn