Summer is Here Triple Berry Peach Pie
Summer is Here Triple Berry Peach Pie wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jagód, mąki, ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Doskonale sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Triple Berry Summer Sangria, Caramel peach & summer berry Knickerbocker glory, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć 9-calowy talerz ciasta połową ciasta i szczotkować połową ubitego białka jajka.
W dużej misce połączyć pokrojone brzoskwinie, truskawki, jagody i maliny; odstawić.
Mąkę, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, 1/2 szklanki białego cukru, 2 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową wymieszać razem. Delikatnie złóż mieszaninę mąki w owoce, uważając, aby nie zmiażdżyć jagód.
Przełóż mieszaninę owoców na wyłożony ciastem talerz ciasta. Nadzienie będzie ułożone wysoko, ale się ugotuje. Kropka z masłem.
Nadziewane ciasto przykryć skorupą kratownicową lub pełną skorupą górną (wyciąć ozdobne szczeliny w skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary).
Szczotkuj górną skórkę lub kratę z pozostałym białkiem jajka.
Połączyć 1 łyżeczkę cynamonu i 1 łyżkę cukru i posypać mieszaninę na skórce.
Umieść ciasto na blasze do pieczenia, aby złapać kapiące.
Piecz ciasto, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie szampańskie, 45 do 60 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto ustawione na 30 minut; przełóż do regału chłodzącego. Nadzienie będzie luźne, jeśli będzie podawane na ciepło, ale zaostrzy się, gdy ciasto zostanie całkowicie schłodzone.