Sum Piccata

Sum Piccata
Sum Piccatan jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści pietruszki, filety z suma, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dorsz Piccata, Chicken Piccata, oraz Chicken Piccata.

Instrukcje

1
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Mąkę umieścić w płytkiej misce. Pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podgrzać 1 łyżkę każdego masła i oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać rybę i gotować, obracając raz, aż nieprzezroczyste, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Przełożyć na talerz i przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Dodać czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż tylko złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i dodać wino, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Wróć do ognia i gotuj, mieszając, aż wino zostanie lekko zmniejszone, około 2 minut. Doprawić solą i pieprzem. W międzyczasie zieleninę wrzucić z 1 łyżką oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Podziel rybę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
ZieloniZieloni
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj pozostałe 1 łyżka masła do sosu na patelni i mieszać, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Polać rybę sosem maślanym. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać kapary i natkę pietruszki i smażyć na chrupiące, około 1 minuty; posypać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Podawać z sałatką i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
13
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn